Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν έδειξε μεταμέλεια ο άνθρωπος που με κακοποίησε»

Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν έδειξε μεταμέλεια ο άνθρωπος που με κακοποίησε»

Έναν χρόνο μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου στη Φαίη Σκορδά για την κακοποίησή που είχε δεχτεί από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη και θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη παιδική κακοποίηση που έχει δεχτεί αλλά και αν είναι ερωτευμένος.

«Δεν είμαι κομμάτι του προβλήματος πια αλλά κομμάτι της λύσης. Συνεργάζομαι με διάφορους οργανισμούς που έχουν συσταθεί για την παιδική κακοποίηση και προσπαθούμε να δούμε πως θα ενεργοποιήσουμε και την πολιτική βούληση ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα σε σχέση με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο, το νομικό πλαίσιο… Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοια ανταπόκριση και τόσος κόσμος με παρόμοιες ιστορίες» δήλωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Επιπλέον ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από την δημόσια εξομολόγηση του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον κακοποιητή του.

«Ένας άνθρωπος που προβαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές, θα μας ξάφνιαζε αν κράταγε μια στάση μεταμέλειας. Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων συνεχίζουν να είναι συνεπείς με τις αρχικές τους εκτός αν με κάποιο τρόπο βρεθούν στη φυλακή. Σε καμία περίπτωση δεν έδειξε μεταμέλεια στο τηλεφώνημα που μου έκανε. Οι συναντήσεις μας με κάποιους μπορεί να είναι τόσο τραυματικές που μπορεί να μην αρκεί η προσωπική μας δουλειά με τον εαυτό μας. Κάποια πράγματα δε φτιάχνουν ποτέ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.