Δημήτρης Κόκοτας: «Η διαφορά μας ηλικιακά είναι μεγάλη, αυτό που με σώζει είναι η συζήτηση»

Δημήτρης Κόκοτας: «Η διαφορά μας ηλικιακά είναι μεγάλη, αυτό που με σώζει είναι η συζήτηση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη συναισθηματική του φόρτισε όταν τραγουδά κομμάτια του πατέρα του, έκανε αναδρομή στα παιδικά του χρόνια ενώ απάντησε για τις υπέρογκες αμοιβές που ακούγονται κατά καιρούς για τους τραγουδιστές.

«Με όλα του τα τραγούδια φορτίζομαι. Τώρα πια λειτουργεί διαφορετικά. Κάθε φορά που θα τραγουδώ κομμάτια του μου παίρνουν και ένα κομμάτι της λύπης και της στενοχώριας για την απώλειά του», είπε ο Δημήτρης Κόκοτας και συνέχισε:

«Μια βόλτα στην Κηφισιά πάντα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και τις βόλτες με τους γονείς μου. Αγαπημένο σημείο μου και το Κολωνάκι, ο πατέρας μου έμενε χρόνια εκεί. Όπως και ο Πειραιάς γιατί κάποιες από τις πολύ ωραίες που κάναμε με τους γονείς μου ήταν στον Πειραιά».

Όσο για την κόρη του και το αν νιώθει χάσμα ανάμεσά τους λόγω γενιάς, ο τραγουδιστής απάντησε: «Θα ήθελα να μην υπάρχει. Νιώθω πολύ κοντά στο παιδί μου. Η διαφορά είναι μεγάλη. Αυτό που με σώζει είναι η συζήτηση. Μόνο αυτό υπάρχει και μπορεί να βοηθήσει εμένα να έρθω κοντά σε ένα νέο μυαλό».

«Μου αρέσει η δουλειά που κάνω και την αγαπώ αλλά την κάνω βιοποριστικά. Έχω ακούσει για υπέρογκα ποσά, από την άλλη δεν υπάρχει το τζάμπα. Όποιος δουλεύει πρέπει να πληρώνεται. Έχω διαχειριστεί αρκετά καλά αυτό που συμβαίνει στη δουλειά δισκογραφικά, με εταιρείες, με συνεργάτες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κόκοτας.

https://youtu.be/h7CkBRYuFKY