Headlines

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Δημήτρη Καλλιβωκά, ο οποίος έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Ωστόσο, ο 94χρονος ηθοποιός κατάφερε να χειρουργηθεί στο πόδι του και να ξεπεράσει τον μετεγχειρητικό κίνδυνο, που φοβούνταν οι γιατροί λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για εκείνον.

«Δεν περίμενα να εισπράξω τόση αγάπη από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά» δήλωσε ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Ενώ οι γιατροί που είναι τόσο αισιόδοξοι, που περιμένουν τις επόμενες ημέρες να του δώσουν εξιτήριο.