Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες είχαμε σκοτωθεί με τη Μαρία Κίτσου»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες είχαμε σκοτωθεί με τη Μαρία Κίτσου»

Το νέο επεισόδιο του «ΑΝΤ1 Flashback», ήταν αφιερωμένη στους τηλεοπτικούς έρωτες που άφησαν ιστορία.

Μάλιστα, ένας από αυτούς ήταν ο έρωτας του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με την Μαρία Κίτσου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του ANT1 και αποκάλυψε πως στην τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου είχε μαλώσει με την ηθοποιό

«Ο Λάμπρος και η Λένη δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Ήταν σαν ένας παιδικός έρωτας, που είχε μέσα κάτι το απόλυτο, το οποίο δεν είναι τελικά ανέφικτο», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και συνέχισε για την πρώτη σκηνή με τη Μαρία Κίτσου στη σειρά:

«Με τη Μαρία δεν γνωριζόμασταν. Η πρώτη μας σκηνή ήταν στα χωράφια και ήταν το πρώτο φιλί, το οποίο ήταν και δύσκολο. Δεν είχε ζεσταθεί ακόμα, είχαμε μιλήσει. Έπρεπε να της πω την ατάκα “η αγκαλιά σου είναι το πιο ζεστό μέρος στη γη και εγώ κρυώνω”. Είπα τρυφερό και έγινε viral αυτό».

Όσον αφορά το φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε: «Τελευταία σκηνή για να κλείσει ο δεύτερος κύκλος και την είχαν αφήσει για το τέλος. Είχαμε σκοτωθεί. Εγώ εκτός εαυτού. Δεν μιλούσαμε, πήγαμε με το αυτοκίνητο και δεν μιλούσε κανένας και έπρεπε να παίξουμε αυτή τη σκηνή που θα λέγαμε πως θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”».