Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε ακόλουθο που χλεύασε το όνομα της κόρης της

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε ακόλουθο που χλεύασε το όνομα της κόρης της

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους βίωσαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την 5 ετών κορούλα τους.

Η μικρή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ τα δύο μυστήρια έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου η Ελεονώρα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να απαντήσει στις ευχές που δέχθηκε στα social media, ωστόσο μια follower χλεύασε το όνομα της κόρης και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της το μήνυμα που της έστειλε.

«Έχω μπει που λέτε και απαντώ με ευχαριστήρια στις ευχές που μου στέλνετε. Φτάνω λοιπόν σε ένα σχόλιο που χλευάζει, ναι χλευάζει, το όνομα του παιδιού μου. Δείτε τι ακολούθησε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε τη συνομιλία που είχε με την ακόλουθο που χλεύασε το όνομα της κόρης της.

«Σας φαίνεται αστείο το όνομα του παιδιού μας;» της έγραψε η παρουσιάστρια με την διαδικτυακή της φίλης να της απαντά: «Μην στέλνεις μηνύματα σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις γιατί γίνεσαι γελοία. Τι θα κάνεις δηλαδή θα με δείρεις; Κομπλεξάρα».

«Ζητώ συγνώμη αν έγινα γελοία σε όλους εσάς που πρόλαβα να στείλω ένα ευχαριστώ σύμφωνα με το ζωάδι που σας σύστησα, που ωστόσο όμως απαγορεύει σε όλους να την κάνουν mention», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε άλλο instastory.