Δημήτρης Αλεξάνδρου για Super Κική: «Ο πρώην σύντροφος της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Super Κική: «Ο πρώην σύντροφος της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που γνωρίζει καλά τη Κική, να αποκαλύπτει το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Είναι 2-3 εβδομάδων έγκυος.

Η Super Κική είναι ανατρεπτική και τα μοιράζεται όλα. Ουσιαστικά ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Ίσως είναι μικρός. Ίσως το συγκεκριμένο παιδί μπορεί να φρίκαρε και να σοκαρίστηκε. Είναι η απόφασή της και ίσως αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού. Ουσιαστικά η Super Κική το ήθελε. Εγώ θα έλεγα να αφήσουν τους εγωισμούς και καλό θα ήταν να το ξανασυζητήσουν» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.