Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Δε συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social, καταλαβαίνω τον κόσμο»

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Δε συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social, καταλαβαίνω τον κόσμο»

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με αφορμή νέα βραδινή του έξοδο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του και τον ρόλο του ως μπαμπάς, ενώ σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη για κάποιες ακριβές αγορές που έκανε.

«Και εγώ και η Ιωάννα είμαστε πάρα πολύ ενεργοί γονείς. Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί. Στην αρχή τα έβλεπα όλα επικίνδυνα και ότι μπορεί να κάνουν κακό στο παιδί μου. Δε ξέρω πως οι γονείς μας ήταν σε όλα τόσο κουλ. Μου πήρε καιρό να το διαχειριστώ. Τώρα, τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιές αρχές είναι σωστές και ποιές όχι, είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δε συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δε μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο. Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι, αλλά νομίζω είναι κακό αυτό γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα, και εσύ» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

https://youtu.be/7vGtefyAxHo