Δήμητρα Αλεξανδράκη για την εξάρτηση της από το αλκοόλ: «Αντί για καφέ έπινα βότκα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη για την εξάρτηση της από το αλκοόλ: «Αντί για καφέ έπινα βότκα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και μάλιστα είχε ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

«Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν, έκανα μια ξέφρενη ζωή χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα. Μέχρι πριν 1,5 με 2 χρόνια έβλεπα ψυχολόγο – θεραπεύτρια την οποία σταμάτησα, αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας και ειδικά τις μέρες που διανύουμε που συμβαίνουν άσχημα πράγματα», είπε αρχικά η Δήμητρα για την εξάρτηση με το αλκοόλ και πρόσθεσε:

«Αυτό ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας που λέγαμε να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε, να βγούμε πιο χαλαρές. Αυτό βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και 2-3 άλλων κοριτσιών που έτυχε στο ξεκίνημά μου να κάνουμε παρέα. Μου λέγανε «πιες ένα ποτάκι θα σε χαλαρώσει». Το ένα ποτάκι φέρνει το άλλο. Αν είχα φωτογράφηση το πρωί, έχει τύχει να σηκωθώ και να πιώ το πρωί.

Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, ξυπνάγαμε στις 12 και αντί για καφέ πίναμε βότκα. Πηγαίναμε στο beach bar και νομίζαμε ότι ήταν διασκέδαση αλλά δεν είναι διασκέδαση, είναι ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου και καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου. Στο να το ξεπεράσω με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Μου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν το χέρι που με κράτησε, γιατί είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα και άλλο. Ο επόμενος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή μου».