Headlines

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει»

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, μίλησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγες ημέρες μετά τη δίκη του ηθοποιού.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Είναι τρεις άλλες γυναίκες, οι οποίες τον κατηγορούν, οι 2 για απόπειρα βιασμού και η μία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε:

«Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός. Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα».