Δέσποινα Βανδή: «Τα χρόνια πέρασαν, δεν είμαι μόνη και είμαι ευτυχισμένη»

Δέσποινα Βανδή: «Τα χρόνια πέρασαν, δεν είμαι μόνη και είμαι ευτυχισμένη»

Η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του “Just the 2 of us” το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, δεν έκρυψε την συγκίνησή της μετά την εμφάνιση ενός ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το τραγούδι «Πανσέληνος» του Γιάννη Πάριου.

Μάλιστα, το εν λόγω κομμάτι “ξύπνησε” αναμνήσεις στη Δέσποινα Βανδή, η οποία διηγήθηκε τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά που το ακούει.

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα.

Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε η Δέσποινα Βανδή.