Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου»

Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και την Μαρία Μπακοδήμου, παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη σχέση με τα παιδιά της, στους φίλους της αλλά και στην αγάπη που όπως είπε δεν εισέπραξε.

«Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου».

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Παράλληλα η Δέσποινα Βάνδη αναφέρθηκε στη φιλία λέγοντας: «Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου».