«Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό τον λόγο δεν έχω βαφτιστεί»

«Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό τον λόγο δεν έχω βαφτιστεί»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα», παραχώρησε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τη θρησκεία και το bullying που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, γιατί έχουμε ξεκινήσει με το θέατρο. Παίζω στο musical Hair στο θέατρο Ριάλτο. Ο κόσμος έρχεται και έχουμε μπει και εμείς σε ρυθμό. Το είχαμε ανάγκη. Στην καραντίνα πήρα 12 κιλά και μου “έσκασε” λίγο ψυχοσωματικά τώρα. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό και μετά ερωτεύτηκα το χορό. Είχα άγνοια κινδύνου όταν πήγα στο Λονδίνο. Χόρεψα για τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, όταν τραγούδησε με τους Take That. Η Έλενα Παπαρίζου είναι μαγικός άνθρωπος, είναι ένας από τους λόγους που είμαι καλλιτέχνης», είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ενώ σχετικά με το bullying που δέχτηκε μεγαλώνοντας, ο Ιάσονας Μανδηλάς εξομολογήθηκε: «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο. Ήμουν πάντα στο περιθώριο. Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Μετά όταν πήγα εξωτερικό το 2011 μού έλεγαν “εσείς οι Έλληνες έχετε καταστρέψει την Ευρώπη”. Μου έχουν στείλει απειλή στα social media, μου έχουν πει “ξέρω που μένεις και θα έρθω να σε σκοτώσω”».

Τέλος ο Ιάσονας Μανδηλάς αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία, λέγοντας: «Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί κιόλας. Οι γονείς μου, μού είπαν όταν μεγαλώσεις θα αποφασίσεις αν θέλεις να βαφτιστείς».