Δανάη Μπάρκα μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Εγώ μπορεί να ήμουν από τους….»

Δανάη Μπάρκα μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Εγώ μπορεί να ήμουν από τους....»

Στο πόστο της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης 22 Ιουνίου η Δανάη Μπάρκα, η οποία ξεπέρασε τον κορονοϊό.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια απουσίαζε από τη ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, από την Παρασκευή 17 Ιουνίου, καθώς το πρωί εκείνης της ημέρας διαγνώστηκε θετική σε τεστ που έκανε.

«Γεια σας, ήρθα, μου λείψατε. Παιδιά πάρα πολύ μου λείψατε, δεν το πίστευα πόσο μου λείψατε. Πως είστε πως περάσατε; Υπάρχει έξαρση κορονοϊού, να προσέχουμε πολύ. Ήμουν από τους τυχερούς που δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Εγώ δεν έκανα καθόλου πυρετό. Πάνω από 36.2 δεν ανέβηκε. Εγώ μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς αλλά δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ας προσέχουμε για να έχουμε. Εδώ είμαστε με πολύ ωραία θέματα» είπε η Δανάη Μπάρκα, ενώ ο Άρης Καβατζίκης και οι υπόλοιποι συνεργάτες της, την καλωσόρισαν στο πλατό, προσφέροντάς της λουλούδια.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη» ήταν και σήμερα ο Θανάσης Πάτρας, ενώ απουσίαζε ο Γιώργος Κρικοριάν που διαγνώστηκε και αυτός πριν λίγες ημέρες θετικός στον κορονοϊό.