Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες…»

Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες...»

Η Δανάη Μπάρκα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση με αφορμή την αλλαγή του μήνα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για την ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια, ποζάροντας με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, μία κάτω, σκέψεις, αναλύσεις… ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να με ταλαιπωρεί ώρες χωρίς να έχω εντοπίσει το γιατί. Από την φύση μου έχω συνηθίσει να μην μιλάω, να μην ανοίγομαι εύκολα και να μοιράζομαι με δυσκολία τις «μαύρες» μου.

Πάντα όμως, Π Α Ν Τ Α ξέρω ποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να χαμογελάσω. Ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να γελάσω, να πω χαζομάρες και να ξεχαστώ ,να ακούσω άλλες συζητήσεις και να μην σκέφτομαι αυτά που απασχολούν εμένα, αλλά και ποιες αγκαλιές χωρίς καν να αναλύσω το πως είμαι θα με κάνουν να κοιμηθώ πιο ήσυχη!

2 από αυτές τις αγκαλιές είναι αυτά τα αγόρια. Για λόγους δικούς μας, με τον καθένα ξεχωριστά, υπάρχει μια αγάπη που κρατάει χρόνια. Για λόγους που δεν εξηγούνται, και δεν χρειάζεται να εξηγηθούν, μας ενώνει μια υπέροχη σχέση και μια ακόμα πιο υπέροχη αγκαλιά! Αυτά τα δυο υπέροχα αγόρια, ο καθένας με τον τρόπο του, ήταν ο σημερινός καλύτερος τρόπος για να υποδεχτώ το Νοέμβριο και μακάρι να υποδέχομαι κάθε μήνα μαζί τους!

Αγόρια μου (κυριολεκτικά & μεταφορικά) είστε σπάνιοι κι εγώ τυχερή! Σας αγαπάω. Εύχομαι ο μήνας του καθενός από εσάς να έρθει με ωραίους ανθρώπους γύρω σας, με φίλους, με αγάπη, με κατανόηση, με τρέλα, με έρωτα, με όνειρα & δημιουργία. Καλό μας μήνα» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.