Δανάη Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα, είναι 7 μηνών»

Δανάη-Μπάρκα-250x250.jpg

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ενώ το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» με την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει πως έμεινε άφωνη όταν το έμαθε.

«Με πληροφόρησε ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν ήξερα κάτι. Παίρνω τη Γιούλικα το τι κλάμα έριξα! Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μια συγκλονιστική οικογένεια και θα σας πω γιατί συγκινούμαι, την έχω στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τρομερή αγάπη και έχουμε παίξει μαζί στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση μαζί, οπότε είμαστε πολύ κοντά.

Μου είχε εκμυστηρευτεί πέρσι ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα. Εγώ από τότε βούρκωνα. Της είπα μακάρι. Το είχαμε αφήσει εκεί. Δεν ήξερα παραπάνω πληροφορίες. Και ξαφνικά όταν εγώ έκανα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, είχαμε μιλήσει ή το έκανα και εγώ ή θα το κάνω και εγώ. Ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα.

Την παίρνω εχθές και την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό που δεν το έμαθε κανείς μας. Είναι 7 μηνών έγκυος. Μου φαίνεται ασύλληπτο. Η Γιούλικα γέλαγε που εγώ έκλαιγα. Τι να κάνει; Τρελάθηκα, δεν το πίστευα», είπε Δανάη Μπάρκα.