Δανάη Μπάρκα: «Δέκα χρόνια πριν έλεγα δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, τώρα όμως…»

Δανάη Μπάρκα: «Δέκα χρόνια πριν έλεγα δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, τώρα όμως…»

Η Δανάη Μπάρκα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της, όπως είχε σταματήσει σε ένα φανάρι στην Κηφισίας.

Μάλιστα, η Δανάη αναφέρθηκε στις απόψεις που αλλάζει μέσα στα χρόνια, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

«Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι;

Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά. Πόσο η «απολυτοσύνη» μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι σκέψεις μας μέρα με την μέρα, δεν είναι φοβερό;; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα.
10 χρόνια πριν έλεγα «δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω την δέσμευση & το άγχος» ,ενώ τώρα έχω εντελως άλλη άποψη.
5 χρόνια πριν άκουγα «τηλεόραση» κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το «τόλμησα» και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου.

Πριν 2 χρόνια όποιος με «έβριζε» ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια «μαύρη λίστα» και δεν ήθελα να ακούω ούτε το ονομά του από την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική.

Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας?? Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η «συγνώμη» ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας, αλλά ποιός δεν τα έχει σκεφτεί;; Καλό μεσημέρι αγάπες μου», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην λεζάντα του post της.