Χρήστος Ζαμπούνης: «Για ποιο λόγο έπρεπε να καθίσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα για…»

Χρήστος-Ζαμπούνης-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε στο οποίο μίλησε για τον θάνατο της κόρης του και τα ναρκωτικά.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, τότε αρχίζω την συγγραφή του βιβλίου μου “Οι ιστορίες ενός παιδήλικα”…Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου, τα οποία ήταν θρασύ για τόσο νεαρή ηλικία. Μετάνιωσα που τα εξέδωσα γιατί αυτά ήταν για εμένα. Το έκανα για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση που πέρασα. Δεν χρειαζόταν να τα πω. Η μητέρα μου έλεγε ότι τα εν οίκω, μη εν δήμω.

Για ποιο λόγο έπρεπε να καθίσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά όμως σκέφτηκα ότι έστω και ένας γονέας να διαβάσει αυτό το βιβλίο και να δει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί αυτό δεν σταματάει, είναι γλυκό ναρκωτικό και τελικά το έκανα μόνο με αυτή την σκέψη. Μερικοί το πήρανε κακόβουλα, εγώ δεν ασχολήθηκα με τα κακόβουλα σχόλια. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω αν θα βγάλω τελικά το βιβλίο μου», δήλωσε ο Χρήστος Ζαμπούνης.