Χρήστος Συριώτης: «Δεν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το κλίμα ήταν αρρωστημένο»

Χρήστος Συριώτης: «Δεν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το κλίμα ήταν αρρωστημένο»

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, μίλησε ο Χρήστος Συριώτης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας: «Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου τότε, ψέματα να πω;»

«Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, είχα καρκίνο και πίστευα πως μετά την επέμβασή μου, και την επιστροφή μου στις πρόβες, θα με βοηθούσε ψυχολογικά η εργασιοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολο και για μένα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί. Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα.

Ήμασταν με συναδέλφους και πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για πρόβα και δεν θέλαμε να φτάσουμε. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά.. Έχουμε κάνει μαζί με άλλους συνάδελφους καταγγελία.. Η έπαρση, αλαζονεία κι η οίηση οδηγούν σε αυτά. Οι εξευτελισμοί ήταν συνεχείς», είπε ο Χρήστος Συριώτης μιλώντας για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2011.

Ενώ μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Συριώτης εξήγησε για την συνέντευξη του στην εφημερίδα “Espresso” : «Ο τίτλος της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των όσων είπα. Είπα ότι ήταν ένα περιβάλλον ζοφερό, ότι ήταν εξευτελιστικό για τη δουλειά μας, για την προσωπικότητά μας και γι’ αυτό που αγαπάμε. Δεν είπα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξευτέλιζε, επειδή είχα καρκίνο. Όχι. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός».