Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Αυτό που με στεναχωρεί, είναι που η σύζυγός μου δεν πρόλαβε να…»

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Αυτό που με στεναχωρεί, είναι που η σύζυγός μου δεν πρόλαβε να…»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μπαμπά-δες” με τον Τάσο Ιορδανίδη, παραχώρησε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο αθλητικογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και την στεναχώρια που αισθάνεται για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε εκείνη να δει να παντρεύονται τα παιδιά τους.

«Βιώσαμε την απώλεια και αυτό ήταν σκληρό. Ευτυχώς τα παιδιά ήταν μεγάλα, αν και είχαμε περάσει ένα αντίστοιχο πήγε και ήρθε, μην σου πω και πιο πολύ, πριν από 15 χρόνια περίπου. Δηλαδή 13 χρόνια περίπου από την φορά που έφυγε και τα παιδιά ήταν πολύ πιο μικρά εκεί. Εκεί θεωρώ ότι θα ήταν σχεδόν μη διαχειρίσιμο. Βλέποντας ότι στα παιδιά, όταν ήταν μεγάλα, υπήρξε ένα ταρακούνημα.

Στην προηγούμενη ιστορία η κόρη μου ήταν ακόμα 10 χρονών και ο γιος μου τελείωνε το σχολείο και ετοιμαζόταν να πάει στο πανεπιστήμιο. Εκεί πιστεύω ότι θα είχαμε μεγαλύτερα ταρακουνήματα. Συνεπώς ακόμα και αυτό, εγώ το γυρίζω ανάποδα και λέω: “εφόσον μας συνέβη, τουλάχιστον η φοβερή προσπάθεια που έγινε από όλους μας και από εκείνη φυσικά, γιατί ο οργανισμός της κράτησε και άντεξε στην προηγούμενη ιστορία, έδωσε χρόνο στον εαυτό της, έδωσε χρόνο και σε όλους μας να μεγαλώσουν τα παιδιά, να τα δει να τελειώνουν το πανεπιστήμιο, να τα δει να ξεκινάνε να δουλεύουν”. Έχεις δώσει μεγάλο διάστημα και μεγάλο χρόνο.

Ενώ γλίτωσε από το πολύ δύσκολο, που ήταν ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο έφυγε από ένα πάρα πολύ απλό πράγμα. Μια απλή αντικατάσταση ισχίου που της άφησε ένα μικρόβιο και τη στιγμή που νομίζαμε ότι είμαστε έτοιμη να βγούμε από το νοσοκομείο, σε τρεις μέρες έφυγε.

Δεν πρόλαβε να δει τα παιδιά να παντρεύονται με τους συντρόφους τους. Η κόρη μου δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ο γιος μου παντρεύτηκε και τα εγγόνια. Δεν έχω βέβαια εγγόνια ακόμα αλλά ελπίζω να το προλάβω. Το περιμένω και θα μου άρεσε πάρα πολύ. Μου αρέσει πάντα η διαδικασία να ασχολείσαι με παιδιά, πάρα πολύ. Αυτό με στεναχωρεί γιατί και η μάνα μου δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια της, έφυγε πολύ γρήγορα από τη ζωή. Ο Πατέρας μου έφυγε υπερπλήρης ημερών», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.