Χρήστος Μενιδιάτης: “Ήταν θέμα χρόνου να φύγει από τη ζωή. Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί”

Χρήστος Μενιδιάτης: “Ήταν θέμα χρόνου να φύγει από τη ζωή. Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί”

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

O Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στην εκπομπή “Love it” και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Χρήστο Κυριαζή και τις δύσκολες τελευταίες ημέρες του.

Μάλιστα, έγινε γνωστή και η επιθυμία που είχε ο Χρήστος Κυριαζής να πεθάνει στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης.