Χρήστος Λούλης για Κώστα Γαβρά: «Η συνεργασία μου μαζί του ήταν η στιγμή που συνάντησα έναν κολοσσό»

Χρήστος-Λούλης-250x250.png

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Γαβρά στην πολιτιστική εκπομπή “Start”, μίλησε και ο Χρήστος Λούλης.

Να πούμε πως οι δυο τους άλλωστε συνεργάστηκαν στην ταινία “Ενήλικοι στην Αίθουσα” του 2019, όπου ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα, η συνεργασία τους υπήρξε για τον Χρήστο Λούλη μια μοναδική στιγμή, ενώ ο ίδιος έκανε λόγο για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, αλλά πρωτίστως για έναν σπουδαίο άνθρωπο.

«Υπάρχουν και στιγμές που συναντιέσαι με έναν κολοσσό. Και ο Κώστας Γαβράς, η συνάντησή μου και η συνεργασία μου μαζί του, νομίζω πως ήταν μια τέτοια στιγμή. Η στιγμή που συνάντησα έναν κολοσσό.

Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος πρώτα απ’ όλα. Είναι μια σπουδαία ψυχή. Η ζωή του μυθιστορηματική! Είναι ένας άνθρωπος – μύθος.

Στα μάτια του βλέπει κανείς πόνο, ελπίδα, αγάπη, περίσκεψη. Βλέπεις ένα παιδί, βλέπεις τα γηρατειά, τα βλέπεις όλα» είπε ο Χρήστος Λούλης.