Χρήστος Κούτρας για θάνατο Γιώργου Τράγκα: «Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα για εμάς»

Χρήστος Κούτρας για θάνατο Γιώργου Τράγκα: «Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα για εμάς»

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ είχε μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, καθώς είχε επιδεινωθεί και η νεφρική του λειτουργία.

Ενώ ο Γιώργος Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.

Φανερά συγκινημένος με την απώλεια του Γιώργου Τράγκα, ήταν και ο Χρήστος Κούτρας που στην έναρξη της εκπομπής «Αταίριαστοι» αποχαιρέτησε τον συνάδερφό του.

«Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα για εμάς μετά την απώλεια του Γιώργου Τράγκα. Όσοι γνωρίζαμε για την κατάσταση της υγείας του, δεν περιμέναμε αυτή την κατάληξη, περιμέναμε να μείνει δυνατός και σε αυτή τη μάχη. Ο θείος όπως ήθελε να τον αποκαλούμε. Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Τράγκας και τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία του πνοή», είπε ο Χρήστος Κούτρας στην έναρξη της εκπομπής.