Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τη Δανάη την ξέρω από την κοιλιά της μάνας της, είναι μια…»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τη Δανάη την ξέρω από την κοιλιά της μάνας της, είναι μια...»

Συνέντευξη στην Real L!fe, παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση αγάπης που έχει με την Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Η αδελφή σου ακολούθησε τον δρόμο της επιστήμης;

Η αδελφή μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Είναι πολύ μεγάλη σταθερά στη ζωή μου, είναι ένα σπουδαίο κορίτσι, είναι για μένα ένα πρόσωπο μεγάλης συγκίνησης που με νοιάζεται και που τη νοιάζομαι. Είναι σπουδαίο για εμένα που έχω την Ελένη στη ζωή μου.

Εκτός όμως από την αδελφή σου, στη ζωή σου έχεις τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα με τις οποίες έχετε δημιουργήσει μια μοναδική οικογένεια.

Δόξα τω Θεώ στάθηκα τυχερός. Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα, εμείς είμαστε μια οικογένεια. Από μικρό παιδί προσπαθούσα να αποφύγω τα κουτάκια και να κάνω αυτό που λαχταρά η καρδιά μου. Δόξα τω Θεώ τα έχω καταφέρει. Τη Δανάη την ξέρω από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας της. Είναι μια σχέση αγάπης. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα.

Πόσο εύκολο είναι να πηγαίνεις από το δράμα στην κωμωδία;

Μου αρέσει πολύ, με αναζωογονεί, με μαθαίνει, με κρατά ζωντανό. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αλλαγές που έχω την ευκαιρία να πηγαίνω από το ένα είδος στο άλλο και να δοκιμάζω πράγματα για τον εαυτό μου και για την υποκριτική μου.