Χρίστος Αντωνιάδης: «Στην πρώτη εξωσωματική ανακαλύψαμε τον λόγο που δεν…»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Στην πρώτη εξωσωματική ανακαλύψαμε τον λόγο που δεν...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”, παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τα δίδυμα παιδιά του που ήρθαν στον κόσμο με τη μέθοδο της εξωσωματικής, την γνωριμία με τη σύζυγό του και τη διαφορά ηλικίας τους.

«Έχει τις δυσκολίες του γιατί είναι δυο μαζί. Είναι δίδυμα αγοράκια. Γεννήθηκαν με εξωσωματική. Ήμασταν από τους τυχερούς νομίζω γιατί με τη δεύτερη προσπάθεια είχαμε αποτέλεσμα. Στην πρώτη ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο λόγος που τόσο καιρό δεν είχαμε κάνει παιδιά φυσιολογικά. Ήταν ανεξήγητη υπογονιμότητα, έτσι μας είχαν πει.

Υπήρξε και άγχος και πίεση. Επειδή είναι δυο μωρά ίδιας ηλικίας, χρειάζεσαι βοήθεια, να λέμε αλήθειες. Πάντα έλεγα στον οικογενειακό μου περίγυρο ότι εγώ θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια μετά τα 40. Είμαι των σχέσεων. Ειδικά τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας, μπορεί να πιστεύει κανείς ότι εγώ ήμουν από κλαράκι σε κλαράκι» ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Έζησα τη νυχτερινή μου ζωή έντονα στα ’90s αλλά αυτό που επιδίωκα ήταν να έχω μια μόνιμη σοβαρή σχέση που να μπορούμε να δεθούμε. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα στα μπουζούκια. Είχε έρθει στο καμαρίνι με τη φίλη της για να πάρουν αυτόγραφα για τις μαμάδες τους. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία. Με το που την είδα της ζήτησα να μου δώσει το τηλέφωνό της για να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα. Ντράπηκε αλλά είπε ναι. Μετά από 3 μήνες ήρθε σπίτι μου. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Είμαι 52 χρονών. Δεν είναι δύσκολο να το βρει κάποιος. Όταν πάτησα τα 50 δεν ένιωσα κάτι. Ένιωσα κάτι όταν παντρεύτηκα. Μια μέρα πριν τον γάμο μου, με είδε η γυναίκα μου λίγο στεναχωρημένο και με ρώτησε τι έχω. Της είπα ότι αποχαιρετώ τα νιάτα μου» εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης.