Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Αμερικανικό δίκτυο ABC για το Maestro: «Νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Αμερικανικό δίκτυο ABC για το Maestro: «Νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος»

Καλεσμένος στο αμερικανικό δίκτυο ABC, βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Maestro.

Ο παρουσιαστής της αμερικανικής εκπομπής που προλόγισε το αφιέρωμα στην ελληνική σειρά, χαρακτήρισε το Maestro ως μία από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στην πλατφόρμα του Netflix.

Επίσης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε με την δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου Αλέξις Χριστόφορους για τη 2η σεζόν της σειράς, τα συστατικά της επιτυχίας της, αλλά και τα σχέδια του μετά το μεγάλο φινάλε του Maestro.

«Αυτή τη στιγμή με αγχώνει πάρα πολύ γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Αλλά νιώθω και περήφανος, χαρούμενος… έχουμε μία πολύ μεγάλη, καταπληκτική ομάδα και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά για αυτή τη σειρά. Είναι σαν το παιδί μου που τώρα το φέρνω εδώ και το συστήνω σε εσάς», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πρόσθεσε:

«Επειδή είμαι συγγραφέας δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα γύρω μου. Όλα μου τα σενάρια και όλες μου οι ιστορίες θα πρέπει να σχετίζονται με πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αυτή τη στιγμή. Πάντα είχα στο μυαλό μου το τέλος της ιστορίας και πάντα γνώριζα προς τα που θέλω να πάω, οπότε όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά».

Ενώ σχετικά με τον τίτλο που προτιμά για τον εαυτό του, ανάμεσα σε ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: «Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι τα δύο πράγματα στα οποία αισθάνομαι πιο κοντά, πιο ελεύθερος, πιο ο εαυτός μου».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επίσης αποκάλυψε πως το επόμενο σχέδιο του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Maestro έχει να κάνει με μία αγγλόφωνη ταινία.

«Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του Maestro, το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα», εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.