Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη σκηνή του Maestro που σόκαρε: «Δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη σκηνή του Maestro που σόκαρε: «Δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά»

Στο 2o επεισόδιο του Maestro οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σκηνή που είναι “γροθιά στο στομάχι”.

Συγκεκριμένα η σκηνή δείχνει την ενδοοικογενειακή βία που βιώνει στη σειρά η Μαρία Καβογιάννη και ο τηλεοπτικός της γιος, Γιώργος Μπένος.

Στα podcast που ανεβαίνουν μετά την προβολή του κάθε επεισόδιο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τη συγκεκριμένη σκηνή αποκαλύπτοντας πως και για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολο καθώς ήταν μια σκηνή που επιχειρούσε για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα “κακά” που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος γι΄αυτή τη σκηνή… Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.