Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι…»

Χριστόφορος-Παπακαλιάτης-250x250.png

Στους Παξούς βρέθηκε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και συναντήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, για τις αλλαγές που θα δούμε στα νέα επεισόδια αλλά και για το πρόσωπο που θα μπει στη σειρά και θα έχει καθοριστικό ρόλο.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα μπει ένα πρόσωπο το οποίο θα εξιχνιάσει τον φόνο του Χαράλαμπου, ενώ αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές δεν θα διηγούνται μόνο τις δικές τους προσωπικές ιστορίες αλλά και των υπολοίπων.

«Έχω περισσότερη αγωνία. Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις. Θα μπούνε και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το αποκαλύψουμε», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.