Χριστίνα Σάλτη για Πάολα: «Νοσούσα με κορονοϊό, δεν βγήκα να τραγουδήσω και μου έδωσε μεροκάματο»

Χριστίνα Σάλτη για Πάολα: «Νοσούσα με κορονοϊό, δεν βγήκα να τραγουδήσω και μου έδωσε μεροκάματο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και την Νάνσυ Παραδεισανού, παραχώρησε η Χριστίνα Σάλτη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι, Παράλληλη αγάπη”, την εμπλοκή που συνέβη με την Ανδρομάχη και τους δικούς της προβληματισμούς.

«Η Παράλληλη Αγάπη είναι ένα τραγούδι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ, ένα ζεϊμπέκικο που ήθελα πάρα πολύ να πω. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή Δεν αγχώθηκα κάποια στιγμή ότι μπορεί να χάσω το τραγούδι αλλά, επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ ήσυχος, λίγο στρεσαρίστηκα με όλο αυτό που συνέβη.

Δεν μου αρέσουν πολύ αυτά τα λόγια, λίγο αγχώνομαι. Αυτό θεωρώ πως δεν έχει ξανασυμβεί τόσα χρόνια στη δισκογραφία, τουλάχιστον, που είμαι εγώ από το 2009 – 2010», είπε η Χριστίνα Σάλτη και πρόσθεσε: «Δεν έχει να απολογηθεί σε μένα για κάτι η Ανδρομάχη γιατί δεν μου ανήκει το τραγούδι. Εγώ πήρα την άδεια, κυκλοφορήσαμε και το βίντεο κλιπ και κάναμε την δουλειά όπως είθισται».

Ενώ σχετικά με την απόφαση των νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Χριστίνα Σάλτη ανέφερε: «Στα μαγαζιά δεν δουλεύουν μόνο οι καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες μπορούν να κάτσουν και σπίτι και να μην έχουν ανάγκη τα λεφτά. Στα μαγαζιά όμως, δουλεύουν πολλοί άνθρωποι, έχουν οικογένειες, δεν είναι εύκολο».

«Δεν πιστεύω ότι η Πάολα το έκανε για οικονομικούς λόγους. Υπάρχει φήμη και το ξέρω, ότι το τελευταίο της μεροκάματο το δίνει στον κόσμο που δουλεύει, είναι ένας πολύ καλόκαρδος άνθρωπος. Το καλοκαίρι νοσούσα με κορονοϊό και δεν είχα πάει και αμέσως ενδιαφέρθηκε αν μου έδωσαν τα χρήματα. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Χριστίνα Σάλτη.