Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα Στεφανίδου η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Με την Τατιάνα Στεφανίδου η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, την καριέρα της, τη φιλία με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Και θα γράψω στο σάιτ μου, και θα ασχοληθώ με το εστιατόριο. Κάθε βράδυ είμαι στο εστιατόριο εκτός εάν λείπω στην Πάτρα ή για λόγους υγείας. Η κόρη μου παραμένει μικρή για πάντα! Η Μαρίσα γεννήθηκε ώριμη, γεννήθηκε ένας μεγάλος άνθρωπος. Σε ό,τι έχει να κάνει με φαγητό, μια τακτοποίηση, όντως θα με πάρει τηλέφωνο, αλλά σε επίπεδο συζήτησης. Σε όλα τα άλλα, επαγγελματικά, αισθηματικά, η Μαρίσα είναι η ώριμη της παρέας. Πιο σωστές συμβουλές μου έχει δώσει παρά αυτά που θα έκανα εγώ η ίδια.

Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα είχα κάνει στη ζωή μου. Εφόσον επέλεξα αυτό τον δρόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι παρουσιάστρια. Συγκυριακά βγήκα στον αέρα και έπεσα στα πούπουλα. Όλα γεννιόταν όταν εγώ ήμουν στο σωστό timing. Όταν έγινε αυτό πιο ανταγωνιστικό, το πεδίο ξεκίνησε να αγριεύει. Αν το σκεφτείς δεν άντεξα πολλά χρόνια έτσι. Αυτό συνέβη το 2014 και το 2018 τελείωσε. Έχασα τη μπάλα!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για ενημέρωση. Έχει να κάνει με τον παρουσιαστή, σαν είδος. Όταν θα θέλω να δω ενημέρωση, θα το δω. Εάν θέλω να δω ψυχαγωγία, θα δω ψυχαγωγία! Δεν θα ήταν το απόλυτο να κάνω gossip εκπομπή τώρα, θα ήταν πισωγύρισμα. Τότε παίζαμε κυρίως τον καλλιτεχνικό κόσμο, που υπήρχαν παπαρατσικές φωτογραφίες, υπήρχε κυνήγι. Ήταν πολλές φορές σκληρό βεβαίως! Από τη στιγμή που η εκπομπή είχε την αποδοχή του κόσμου, οφείλω να το ακολουθήσω και να το προσφέρω στο βαθμό που μπορώ να το κάνω. Πιστεύω πώς σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν το τραβούσα όσο θα έπρεπε, με κόστος την τηλεθέαση.

Βεβαίως έχω καλέσει να ζητήσω συγγνώμη, γιατί πάνω στην τρελάρα για την τηλεθέαση, συνέβαιναν ακρότητες. Κάναμε και λάθη και βεβαίως ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη όταν αισθάνθηκα ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή και έφερα σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο.

Με την Τατιάνα η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε. Μιλάμε, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος για να μιλήσουμε. Θα μιλήσουμε μια φορά τον χρόνο με την Τατιάνα για άλλο λόγο. Έχω κοντά μου την Ιωάννα Μαλέσκου, έρχεται και πολύ συχνά στο μαγαζί. Γνωριστήκαμε λόγω του μαγαζιού. Πιστεύω θα είχε μια θέση στην τηλεόραση εφόσον την άφηνε κάποιος να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Την έφεραν με μια ετικέτα κακώς. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, φωτεινό παιδί και καλό παιδί. Παραείναι καλό παιδί για αυτή τη δουλειά. Έχει δυνατότητες» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.