Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς

Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς

Όπως φαίνεται χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Reallife, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει παραμένοντας ωστόσο για πάντα κοντά στην τριάμισι ετών κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα.

Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε τον στενό κύκλο του ζευγαριού, καθώς όλοι γνώριζαν πόσο ερωτευμένοι υπήρξαν η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φίλοι τους που πιστεύουν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση, ωστόσο το ρεπορτάζ της Real αναφέρει πως “το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει”.

Θυμίζουμε πως η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018 και τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Λίγους μήνες νωρίτερα, το ζευγάρι είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στο Ντουμπάι.

Στις 6 Οκτωβρίου του 2019 η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρευτήκαν και με θρησκευτικό γάμο στη Μυκονο, ενώ βάπτισαν και την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα.