Χάρης Ρώμας για την υπόθεση στον Κολωνό: «Είναι ένα αληθινό τέρας που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον»

Χάρης Ρώμας για την υπόθεση στον Κολωνό: «Είναι ένα αληθινό τέρας που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία», βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κολωνού και του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία εξηγώντας ότι πολλοί του έριξαν λάσπη και προσπάθησαν να μπλέξουν το όνομά του.

«Ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής που ερχόταν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις μας και φώναζε και μας χειροκροτούσε. Στην πολιτική, εύκολα λες κάποιον φίλο, ενώ δεν ισχύει. Όταν σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος και μάλιστα με τόσο φιλική διάθεση, δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι ένα αληθινό τέρας που πρέπει να θαφτεί στο πυρ το εξώτερον» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ενώ για την φωτογραφία του με τον κατηγορούμενο για παιδεραστία και μαστροπεία από τον Κολωνό ο ηθοποιός εξήγησε: «Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν: με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πατούλη, τον Αρχιεπίσκοπο, την Άννα Φόνσου. Έμοιαζε μια οικογένεια καθώς πρέπει: ο γιος δημοσιογράφος, ο πατέρας χορηγός στο Σπίτι του Ηθοποιού, η σύζυγος ασχολείται με την πολιτική. Πώς να μην γράψεις «Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος», όταν μάθαινες ότι έφερνε τρόφιμα στο Σπίτι του Ηθοποιού και έκανε όλες αυτές τις αγαθοεργίες; Δεν ήταν φίλος μου για να ξέρω τι έκανε από κει και πέρα».