Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «47 φορές τη μέρα σκοτωνόμαστε»

Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «47 φορές τη μέρα σκοτωνόμαστε»

Συνέντευξη στην εκπομπή “The Break”, παραχώρησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, αλλά επίσης αποκάλυψε πως μέσα στην καθημερινότητα πολλές φορές υπάρχουν εντάσεις.

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα! Σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”… Και προσπαθώ να την πείσω εδώ και 4 χρόνια ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, η φωνή της κυρίας», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος για εντάσεις με την σύζυγό του.

Όσον αφορά την πατρότητα, ο φωτογράφος πρόσθεσε: «Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου και ό,τι αποκόμισα, θέλω να το δώσω. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα να πηγαίνεις σε σπίτια φίλων σου, να τρως σε εστιατόρια, να πηγαίνεις διακοπές και ταξίδια και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να τα δείξεις».

«Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω, αλλά εγώ θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες και να σκέφτομαι τα ωραία. Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλυφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο», είπε η Ανίτα Μπραντ από την πλευρά της.