Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ για τη νοσηλεία του πρόωρου γιου τους: «Περάσαμε δύσκολα»

Ανίτα-Μπραντ-Χάρης-Χριστόπουλος-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ.

Μάλιστα, το ζευγάρι συγκίνησε μιλώντας για τη νοσηλεία του πρόωρου γιου τους. Ενώ μαζί με τον μαιευτήρα Στέφανο Χανδακά περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασαν μέχρι να πάρουν και επίσημα εξιτήριο από το μαιευτήριο με το υγιές βρέφος τους.

«Είμαστε όλοι καλά, ευτυχώς. Περάσαμε δύσκολα…» ανέφερε η Αννίτα Μπραντ και ο μαιευτήρας της αποκάλυψε πως μπήκε να γεννήσει μόλις στις 27 εβδομάδες και πως το βρέφος γεννήθηκε 1.300 γραμμάρια.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Το να φεύγεις από το νοσοκομείο, χωρίς ένα μωρό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο πρώτες εβδομάδες πέρασαν πολύ δύσκολα. Μετά πήραμε δύναμη και σκεφτόμασταν μόνο θετικά, ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά όλα πήγαν καλά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γονείς να έρχονται και να έχεις ουσιαστικά δυο ώρες το 24ωρο να βρίσκεσαι δίπλα στο μωρό σου.

Μια ώρα το πρωί, μία το απόγευμα. Περιμένεις αυτή τη στιγμή πότε θα σου πουν ότι ήρθε η ώρα να το πάρεις σπίτι. Έκανα άντληση μέρα νύχτα για να φέρνω στο μωρό μου μητρικό γάλα. Τα παιδιά με έβλεπαν συνέχεια με το θήλαστρο και τους εξήγησα ότι ήταν για το μωρό στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Αννίτα Μπραντ.

Να πούμε πως το ζευγάρι είναι πλέον με τον μικρούλη στο σπίτι τους.