Χαρά Βέρρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν τρώει»

Χαρά Βέρρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν τρώει»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», συνέντευξη η Χαρά Βέρρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το ακραίο περιστατικό σε πανηγύρι την ώρα που τραγουδούσε, τις πλαστικές επεμβάσεις και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της.

«Πολλά έχουν συμβεί. Αυτό που θυμάμαι έντονα όμως έγινε σε νυχτερινό μαγαζί. Ένας πελάτης μού παρήγγειλε το «Να κάνω ζημιές» και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου. Τραγουδούσα στη γωνία της πίστας και όπως το αναποδογυρίζει με βρίσκει ακριβώς στη γωνία του τραπεζιού ανάμεσα στα φρύδια μου. Με πήγανε σηκωτή στο νοσοκομείο. Έκανα 12 ράμματα. Ο άνθρωπος βέβαια τρελάθηκε από την αγωνία του. Δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σταμάτησα το πρόγραμμα, με πήγανε κάτω στην κουζίνα, έτρεχε κι αυτός από πίσω, μου ζήταγε συγγνώμη γονυπετής ο κακομοίρης.

Να φανταστείς ότι έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι τώρα. Έπαθε σοκ ο άνθρωπος, «πως δεν σε σκότωσα» μου έλεγε. Φαντάσου ότι για λίγα χιλιοστά πιο αριστερά, θα έχανα το μάτι μου. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό ήταν. Μία άλλη φορά ένας πελάτης μου πέταξε γαρύφαλλα, και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο. Εκεί που τραγουδούσα, άρχισα να νιώθω κάψιμο σ το στέρνο… Κάνω έτσι με το χέρι μου και πιάνω αίματα. Κοιτάζω κάτω και βλέπω ένα πιρούνι. «Κράτα την ψυχραιμία σου Χαρά» είπα από μέσα μου κι έβγαλα το πρόγραμμα» είπε η Χαρά Βέρρα για τα πιο ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί.

Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Χαρά Βέρρα δήλωσε: «Αν πρέπει να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την εμφάνισή του, γιατί όχι. Εγώ βέβαια έχω βάλει μόνο χείλη, τίποτα άλλο. Είχα μικρά χείλη και αποφάσισα πριν από 6 μήνες να φτιάξω το σχήμα τους. Ούτε μπότοξ έχω κάνει, ούτε τίποτα ακόμη. Αν χρειαστεί όμως στο μέλλον κάτι να βελτιώσω, θα το κάνω».

Μάλιστα, η Χαρά Βέρρα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της, λέγοντας:

«Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελός μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμα δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δε μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… Δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, τρελαίνεται από τη χαρά της».