Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο στο Super Κατερίνα: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι»

Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο στο Super Κατερίνα: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι»

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ενώ αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συζήτηση γύρω από το αυριανό κάλεσμα του Alpha προς τους δημοσιογράφους.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο control της εκπομπής να διαφωνούν με την πρωτοβουλία του ίδιου να τοποθετηθεί on air.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ. Δεν είναι “συνεχίστε μόνοι σας”, θα φύγω κι εγώ άμα είναι. Δεν αντέχω άλλο. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη.

Τότε, τον λόγο πήρε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε: «Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος».

«Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο».