Μπέττυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από την Ντόρα Μακρυγιάννη»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από την Ντόρα Μακρυγιάννη»

Μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την Ντόρα Μακρυγιάννη, καθώς παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της στο super της εκπομπής με αποτέλεσμα κάποιοι δημοσιογράφοι να της ζητούσαν εξηγήσεις για τα λεγόμενά της.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις θέλω να πω κάτι και να πάρω την ευθύνη και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής στην Ντόρα Μακρυγιάννη. Ήρθε εδώ και τα λέγαμε κι εμείς ξέρετε ότι αγαπάμε πάρα πολύ τους καλεσμένους μας και δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση.

Καμία φορά επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή, εκ παραδρομής μπορεί να ακούστηκε κάτι και ταυτόχρονα γράφοντας κάτι κάτω στο σούπερ. Εκείνη την ώρα ανάλογα με τα λεγόμενα του καλεσμένου μπορεί να γράφτηκε κάτι» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Χθες έγινε ένα λάθος, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση γιατί μετά της ζητούσαν κάποιες εξηγήσεις οι δημοσιογράφοι. Ζητάμε συγγνώμη από την Ντόρα γιατί έγινε εκ παραδρομής το λάθος. Αυτά συμβαίνουν στις εκπομπές και δεν θέλαμε με τίποτα να την φέρουμε σε δύσκολη θέση. Προχωράμε γιατί την συμπαθούμε, την αγαπάμε κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι».