Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας»

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα για κάτι που της είχε πει στον αέρα, όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι» είχε αποκαλύψει η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και οι αποκαλύψεις της Άννας Ζηρδέλη και Λιλής Πυρράκη με παρόμοιες ατάκες που άκουσαν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά και την αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στο θέμα, επανήλθε λέγοντας πως όλο αυτό το αντιμετωπίζει με χιούμορ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος της είναι ιδιαίτερα συμπαθής και πως το σχόλιό του τότε ήταν μεν χιουμοριστικό αλλά την έκανε να “παγώσει”.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι ο Κωνσταντίνος καμιά φορά τα έλεγε αφιλτράριστα. Μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της και μετά πήγαν και του είπαν, “τι πήγες και είπες στην Μπέττυ, ήταν καλεσμένη μας”. Παρ΄ όλα αυτά, δεν παύει να θέλει μια μια να μας βγάλει από τη μέση….

Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζηρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα ο Κωνσταντίνος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλήθεια σας το λέω και όταν μου το είπε, πάγωσα… Είναι μια πολύ χιουμοριστική απάντηση του Βασάλου σε αυτά που λεγόντουσαν εκείνη την ώρα αλλά που δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα και ειδικά στον καλεσμένο. Μετά που έφυγα λέω, ¨κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος”. Με έβαλε σε σκέψεις» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.