Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Δάκης ήταν ο πρώτος που πίστεψε τόσο πολύ σ’ εμένα»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Δάκης ήταν ο πρώτος που πίστεψε τόσο πολύ σ’ εμένα»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο Δάκης που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ.

Ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με το τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια» του Δάκη και συγκινημένη μίλησε για τον τραγουδιστή, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εκείνη.

«Μια βδομάδα που δυστυχώς ξεκίνησε με ένα πολύ δυσάρεστο και θλιβερό γεγονός. Έφυγε από κοντά μας ο Δάκης, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας φανταστικός τραγουδιστής. Ένας κύριος, ο τζέντλεμαν του μουσικού πενταγράμμου. Ένας άνθρωπος που θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά μου, μιας και ήταν ο πρώτος που πίστεψε τόσο πολύ σ’ εμένα.

Με είχε φωνάξει όταν αποφάσισε να κάνει ένα remake όλων των τραγουδιών του και να πούμε μαζί το «Μίλα μου». Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη γιατί όταν με πίστευε τόσο πολύ. Μου έλεγε «το έχεις μπορείς». Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής σου, αλλά ήσουν υπέροχος και σου στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί. Καλό σου ταξίδι» ανέφερε η παρουσιάστρια.