Μπέττυ Μαγγίρα: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η απώλεια της μητέρας μου»

Μπέττυ-Μαγγίρα-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα αλλά και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους.

«Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και τον γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη, η Μπέττυ δήλωσε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει. Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

«Οι κόρες μου είναι 8 και 12 σήμερα. Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μονή της τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της» είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.