Μπέττυ Μαγγίρα: «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε»

Στη νέα της συνέντευξη στην Secret, η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε σε είδηση που είχε γραφτεί παλιά και προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, όταν το όνομά της βρέθηκε σε δημοσίευμα με τον καυγά ηθοποιών, χωρίς ωστόσο να εμπλέκεται η ίδια.

«Είχαν γράψει παλιά, όταν έκανα το “Σεσουάρ για δολοφόνους” στο θέατρο, ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Είχε γίνει μία μανούρα, το χαστούκι δεν το έφαγα εγώ, άλλη το έφαγε, αλλά εμένα γράψανε», αποκάλυψε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», αναφέρθηκε σε αυτό και τόνισε πως η αδελφή της είχε εκνευριστεί με αυτό που είχαν γράψει.

«Γράφτηκε αυτή η είδηση ότι έφαγε η Ματθίλδη το χαστούκι. Έγινε παρασκηνιακά με άλλη ηθοποιό και γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, η οποία μόλις το διάβασε εκνευρίστηκε και πήρε τηλέφωνο να ζητήσει τον λόγο από τον αρχισυντάκτη (…) τότε της απάντησαν ότι έβαλαν στο άρθρο το όνομά της γιατί πουλούσε. Φαντάστηκε ότι μπορεί να ακούσανε λάθος, αλλά ήταν οργανωμένο το έγκλημα. Έμεινε άφωνη», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.