Μπέττυ Μαγγίρα για τον χαμό της μητέρας της: «Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να…»

Μπέττυ Μαγγίρα για τον χαμό της μητέρας της: «Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «AstraTV» με τον Κωνσταντίνο Καμέα, βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον χαμό της μητέρας της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και εξομολογήθηκε:

«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου».

«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.