Μπέττυ Μαγγίρα για τις κόρες της: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είναι έτοιμες για την κοινωνία»

Μπέττυ Μαγγίρα για τις κόρες της: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είναι έτοιμες για την κοινωνία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πρωινή ζώνη, τον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη και τη σχέση της με τις δυο κόρες της.

Για τον σύζυγό της που είναι 20 χρόνια μαζί, η Μπέττυ είπε: «Σε καταλαβαίνει πια ο άλλος με τα μάτια και πολύ σημαντικό είναι και το χιούμορ».

«Μπορώ να σταθώ σε οποιοδήποτε περιβάλλον με βάλεις, θα φέρω στο περιβάλλον που πάω τον χαρακτήρα μου. Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου, την αυθεντικότητα μου και τον αυθορμητισμό μου. Και για αυτό μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσο για τις κόρες της, η παρουσιάστρια και ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Η μεγάλη θέλει να γίνει ηθοποιός. Η μικρή τραγουδάει αλλά έχει και αθλητικό κομμάτι, πολύ δυνατό. Έχει πάρει από τον μπαμπά της. Η μεγάλη είναι γενικά πολύ δημιουργική, έχει την καλλιτεχνική φλέβα, ζωγραφίζει, σκηνοθετεί, παίζει, τα κάνει όλα. Θέλω να κάνουν αυτό που αγαπάνε και να είναι σίγουρες για αυτό. Ευτυχισμένες να είναι. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είναι έτοιμες για την κοινωνία. Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες».

Ενώ σχετικά με την παρουσίαση και την πρωινή εκπομπή που έχει για δεύτερη χρονιά, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέλυσε: «Φέτος είμαι πιο χαλαρή. Την πρώτη χρονιά πας πιο φορτσάτη και ορεξάτη να αποδείξεις πράγματα, ενώ την δεύτερη σεζόν έχει καταλαγιάσει όλο αυτό και έχει ”μπει το νερό στο αυλάκι”».