Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω beef μαζί της, εκείνη μπορεί να έχει, έπρεπε να ξέρω ότι θα…»

Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω beef μαζί της, εκείνη μπορεί να έχει, έπρεπε να ξέρω ότι θα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην “κόντρα” της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση λόγω προγράμματος. Παρακολουθώ τι γίνεται στις εκπομπές από τα social media και τα sites. Έχω άποψη, πιστεύω πως παλιά οι παρουσιαστές επίτηδες δεν είχαν άποψη για να μη παρεξηγηθούν και έβαζαν τα πάνελ να μιλήσει.

Δεν έχω beef με την Καινούργιου. Εκείνη μπορεί να έχει beef με εμένα. Η Κατερίνα κάποια στιγμή όταν ήμουν στο Open είχα κάνει ένα trailer που ήμουν στο Παρίσι και η Κατερίνα θεώρησε ότι το έκανα για εκείνη και παρεξηγήθηκε.

Έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο. Έκανα ότι πήγαινα στο Παρίσι, την προηγούμενη είχα μπει σε αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε. Λέω θα πάμε Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη.

Η Καινούργιου εκείνο το Σαββατοκύριακο πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή πάντα κάνω αυτή την κυρία, μου λένε οι συνεργάτες μου “ευχαριστούμε που μας έφερες στο Παρίσι”.

Θεώρησαν για κάποιον λόγο ανεξήγητο ότι εγώ σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Ένα πράγμα ανεξήγητο. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει. Μπορεί να τρολάρω σε άλλη φάση την Κατερίνα.

Το συγκεκριμένο, όμως δεν ήταν τρολ. Μου έλεγαν ότι το λέει όλη τη βδομάδα. Βλέπω τις εκπομπές που λέει θα πάει ο καθένας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα, πού να το ξέρω; Δεν δίνω πια σημασία σε αυτά» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.