Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Φουρέιρα: «Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω διότι όλοι μας το κάνουμε αυτό»

Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Φουρέιρα: «Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω διότι όλοι μας το κάνουμε αυτό»

Συνέντευξη στη Vogue Greece, παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, αλλά και φωτογραφήθηκε δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, όλα όσα είπε η τραγουδίστρια σχολιάστηκαν και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει τη συνέντευξη της, αλλά και να της εύχεται για το μωράκι της που θα έρθει σύντομα στη ζωή.

«Μπράβο της που βγήκε και τα είπε. Θα πω τώρα κάτι που εμένα δεν με συμφέρει ουσιαστικά, κάνοντας αυτή την εκπομπή, αλλά δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω… βάζω κι εμένα μέσα, διότι όλοι μας το κάνουμε αυτό, δυστυχώς, όταν υπάρχει μία φήμη, καλό είναι να μη βγαίνουμε και τη λέμε, εάν σε περίοδο εγκυμοσύνης δεν βγει πρώτα να το πει η ίδια.

Όσο κι αν είναι η δουλειά μας και να αναπαράγουμε ειδήσεις και κουτσομπολιά, σε μία τέτοια ευαίσθητη περίοδο μίας γυναίκας, δεν πρέπει να βγαίνουμε και να τα λέμε εμείς. Είδατε πως αισθανόταν η ίδια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι για 3 μήνες μετά την αποκόλληση… να ακούει σε εκπομπές να σχολιάζουν την εγκυμοσύνη.

Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, πρέπει να σεβόμαστε τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Όταν πια το ανακοινώσει και η ίδια, να βγούμε να το πούμε κι εμείς. Δεν θα κερδίσουμε και κάτι στην τελική.

Η τηλεόραση έχει ένα βήμα και μπορεί να το μάθει πολύ περισσότερος κόσμος. Άλλο ένα site, που μπορεί να μη μπαίνουν και πολλοί ή μεταξύ τους οι φανς να το συζητάνε, γιατί τη στηρίζουν και θέλουν να μάθουν τα νέα της. Όταν όμως γίνεται αντικείμενο συζήτησης παντού, σε τι δύσκολη θέση μπορεί να έρχεται μία γυναίκα; Δεν ξέραμε κι όλο αυτό που έχει περάσει. Εγώ εξεπλάγην με όλο αυτό που άκουσα» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.