Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη και της λέω δεν ντρέπεσαι;»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη και της λέω δεν ντρέπεσαι;»

Mια αποκάλυψη έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό μιούζικαλ Mamma Mia.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια περιέγραψε το περιστατικό με γυναίκα από τους θεατές της παράστασης η οποία και τη φωτογράφιζε με φλας, όσο βρισκόταν επί σκηνής.

«Καμιά φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας».

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.