Αθηναΐς Νέγκα για το τροχαίο που είχε: «Την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου»

Αθηναΐς Νέγκα για το τροχαίο που είχε: «Την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου»

Η Αθηναϊς Νέγκα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είχε ένα τροχαίο με μία άλλη οδηγό η οποία παρότι την χτύπησε, αρνήθηκε να της δώσει τα στοιχεία της για να συνεχίσουν τα διαδικαστικά.

Μάλιστα, η Αθηναϊς Νέγκα αναγκάστηκε όπως είπε να χάσει την ψυχραιμία της και να την βρίσει.

«Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”. Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του.

Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να το κάνω ήταν λάθος μου. Τώρα, όλο αυτό θα το λύσει η ασφάλεια αλλά, σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε σε έναν άνθρωπο τόσο η@@@@ο και τόσο αγράμματο και τόσο γαϊδούρι για να μη δίνει τα στοιχεία του ώστε να κάνει μια φιλική δήλωση και να τελειώσει το θέμα εκεί;» είπε η Αθηναΐς Νέγκα στο βίντεο της.

«Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί; Να λέμε είμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία ;κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου.

Θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η «κυρία» όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακώδη συμπεριφορά» έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.