Ασκήθηκε μήνυση στη Σοφία Μουτίδου για υποκίνηση δημόσιας βίας: «Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ…»

Ασκήθηκε μήνυση στη Σοφία Μουτίδου για υποκίνηση δημόσιας βίας: «Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ…»

Η Σοφία Mουτίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς δεν διστάζει να εκφράζει πολλές φορές την γνώμη της για διάφορα κοινωνικά αλλά και καθημερινά ζητήματα.

Με αφορμή ένα βίντεο που είχε πραγματοποιήσει για τους ομοφυλόφιλους στο κανάλι της στο YouTube κατατέθηκε εις βάρος της μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας.

Συγκεκριμένα την εξέλιξη αυτή την έκανε γνωστή η ίδια η Σοφία Mουτίδου μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου με ένα βίντεο εξήγησε τι ακριβώς συνέβη!

«Τι νέο σου έχω; Μου έκαναν μήνυση! Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος, ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο με τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο, το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία!

Ναι κοπέλα μου, ναι καταπληκτική μου ύπαρξη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια» είπε η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που ανέβασε.

«Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένοιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο» έγραψε η Σοφία Μουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.