Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya και ο όρος του συμβολαίου της που έχει παραβιαστεί

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya και ο όρος του συμβολαίου της που έχει παραβιαστεί

Όπως έγινε γνωστό, και δεύτερο εξώδικο έστειλε στην Acun Medya η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και όσα είπε η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του «Survivor All Star», η Ασημίνα κινείται και πάλι νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής, επειδή δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

Μάλιστα, η Βάσια Καπερνάρου που είναι δικηγόρος της Ασημίνας, ανέφερε: «Επιδόθηκε το εξώδικο, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο Survivor, κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες, μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά. Να θυμίσω πως το επεισόδιο απομάκρυνσης της κυρίας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023».

Να πούμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου με το πρώτο εξώδικο που έστειλε στην Acun Media, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» την κρατούσε «όμηρο» μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει, ενώ της έδινε και 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά για να μπορέσει να κοιμηθεί.