Αργύρης Αγγέλου: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από…»

Αργύρης Αγγέλου: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, όπου εξαιτίας της πολλής δουλειάς έπαθε υπερκόπωση, με συνέπεια να λιποθυμήσει στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα και να μη φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα.

Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη, είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία.

Μου είπε “άκου να σου πω δεν έχει πλάκα τώρα”. Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε» εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.