Απολύθηκε η Sara Ramirez από το «And Just Like That» | Η καταγγελία και η απάντηση

Απολύθηκε η Sara Ramirez από το «And Just Like That» | Η καταγγελία και η απάντηση

Όπως έγινε γνωστό, απολύθηκε η Sara Ramirez από το «And Just Like That», καθώς ο χαρακτήρας που υποδυόταν θεωρήθηκε «χάσιμο τηλεοπτικού χρόνου».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η ηθοποιός που έγινε γνωστό μέσα από τον ρόλο της ως Dr. Calliope “Callie” Torres στο Grey’s Anatomy, έφυγε από τη σειρά καθώς ο χαρακτήρας της, «Che Díaz», ένα non-binary άτομο που έκανε σχέση με τη Miranda, «δεν είχε τίποτα να προσφέρει στο σόου».

Ωστόσο, η Sara Ramirez με ανάρτησή της στο Instagram υποστήριξε πως η παραγωγή την έδιωξε, γιατί έδειχνε δημόσια τη στήριξή της στην Παλαιστίνη, εν μέσω του πολέμου με το Ισραήλ.

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων, πως «Η βιομηχανία μας είναι διπρόσωπη, ενώ χαρίζουν βραβεία, οι casting directors και οι ατζέντηδες βάζουν στη μαύρη λίστα ηθοποιούς κι εργαζόμενους που κάνουν αναρτήσεις υπέρ των Παλαιστινίων και της Γάζας για να βεβαιωθούν ότι δεν θα ξαναδουλέψουν ποτέ.

Ενώ ευνοούν κάποιους από τους πελάτες τους που μίλησαν εναντίον αυτής της γενοκτονίας, απολύουν άλλους που δεν έχουν τόσο μεγάλη πρόσβαση στο κοινό. Ενώ δίνουν βραβεία σε LGBTQ+ οργανισμούς παραμένουν σιωπηλοί απέναντι στους οργανισμούς που σχετίζονται με τους κατασκευαστές όπλων που υποστηρίζουν τον ισραηλινό στρατό όσο πραγματοποιεί γενοκτονία σε παλαιστινιακές ζωές που συμπεριλαμβάνουν LGBTQ+ άτομα».

«Το καταλαβαίνω. Τα βραβεία είναι λαμπερά και οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν το ενοίκιο τους ή να αισθάνονται ξεχωριστοί και δυνατοί. Εν τω μεταξύ, είμαστε πέρα από το όριο των 100 ημερών σε αυτόν τον «πόλεμο» που έχει αναγνωριστεί από πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του ΔΠΔ, ως γενοκτονία. Είναι άγριο το πόσο υποκριτικοί είναι τόσοι πολλοί στο Χόλιγουντ. Ακόμα πιο πολύ από τον τελευταίο χαρακτήρα που έπαιξα.

ΥΓ. Μην αφήσετε τα ταμπλόιντ να σας αποσπούν την προσοχή από αυτό που συμβαίνει στη Γάζα. Πολύ ωραία προσπάθεια όμως», πρόσθεσε η Sara Ramirez στο αιχμηρό μήνυμά της.

Ενώ πηγή μέσα από την παραγωγή ανέφερε πως η Ramirez «βρισκόταν στη λίστα των απολύσεων από την προηγούμενη σεζόν».

«Δεν απολύθηκε, επειδή στήριξε την Παλαιστίνη και μίλησε για κατάπαυση του πυρός, αλλά γιατί το Τσε δεν είχε τίποτα να προσφέρει στο σόου. Μετά τον χωρισμό με τη Miranda, ο ρόλος δεν είχε αξία και οι φαν της σειράς τον έβρισκαν ενοχλητικό», ανέφερε η πηγή.

Να πούμε πως η Cynthia Nixon που υποστηρίζει ανοιχτά τον αγώνα των Παλαιστινίων, έχοντας μάλιστα κάνει και συμβολική απεργία πείνας, δεν έχει κινδυνέψει να κοπεί από τη σειρά.

Προς το παρόν οι εκπρόσωποι της Ramirez δεν έχουν απαντήσει στην εφημερίδα.